Paul Potts

kärleken växer hela tiden, bäst i världen är han! :)


Min helg i Sjöbo har varit rolig, har hänt väldigt mycket bara under dessa tre dagar, tack alla söta människor! :)

bilddagboken - sordin


Det känns bra, men ändå så tomt. Du är nära men ändå så långt borta, jag saknar dig!


Kvällen igår var väldigt händelserik, mycket dans och skratt. Lyckades spilla på mina fina klänning tre gånger rakt i knäet, det är lyckat! ^^


en dag vill jag leva resten av mitt liv med dig, men inte just idag, men kanske om en månad, är du där då?

Katten o katten o älgen o hunden!

Kvällen i Markaryd var mycket intressant, många saker man inte visste och mycket roligt som gjordes! Nej, detta var en av de bästa sakerna på länge!


Jag förstår mig inte på dig, var står du egentligen?


"... och hur lyckat är det?"  Haha ^^


Jag är fruktansvärt nöjd med mina vänner, lovely! :)

Nu nös jag, usch jag gillar inte förkylningen som kryper sig upp längst ryggraden!

Det som hände var på skoj, det som gjordes var på skoj, men det som sades var på fullaste allvar!


det var inte vårt!

Läste precis något väldigt vackert, som om mannen som skrivit visste precis vad jag ville säga. Mina ord genom hans fingrar, dock var det inte mina ord, det var hans ord, men äger någon egentligen orden? Tanken som jag vill skriva, skrev han, så vackert, men är det då hans ord, men mina tankar? Eller är det bara hans ord och hans tankar för han skrev ner dem först? Jag vill tro att vi äger dem båda två, på något sätt delar vi dess ord, men han var först med att skriva dem.


Det är svårt att få folk att förstå vad man menar när man säger något helt annat, men jag ska försöka imorgon och kanske lyckas jag lite bättre.


Och bara så ni vet, ögonen ljuger inte!

Nella fantasia

Tråk, tråk, varför händer det inte något?

Ta mig till festerna som var förr, ta mig till fränningebadet, låt mig se alla läskiga filmer i min gamla soffa med alla kompisarna, låt mig äta pan pizza varje dag utan att bli tjock, ta mig tillbaka, för jag saknar det ikväll!



Oh herre gud, jag saknar sjöbo, vilken skrämmande upptäckt!


Well, I hope that don't fall in love with you

Idag är en tråkdag och jag kan inte säga varför, that's just life some days! Men jag ska försöka muntra upp mig, spela lite, prova lite kläder och försöka hitta på något bra att tänka på! Men det är ganska svårt det där med att komma på något bra att tänka på, hela tiden dyker något lite mindre bra upp och jag blir trött igen. Jag kanske ska börja äta lite mer till lunch? Idag åt jag tre halvor mackor, alltså 1,5 macka, och igår åt jag två knäckebröd. Suck!


Furniture med Owen Pallet, dagens låt!


Jag är trött på rädslan, släpp!


mmh

Ja, dåså, då har man varit i Kävlinge och insett att det ser likadant ut överallt! Men jag har dock trevligt en stund och tackar för det!


Jag tycker synd om dig, jag vill ta hand om dig, men någonting håller mig tillbaka, förlåtmig!


Det finns så mycket att skriva, så mycket som folk inte vet eller bryr sig om. Alla tankar som far runt i huvudet, men inte går att skriva ner på ett vettigt sätt. Så nu tänker jag bara skriva lite ord allt efter som de dyker upp..

Wille, saknadens ängel! Pappa och morfar, Lina, oh jag saknar er! Sorg överallt.


Det finns så få människor som ger något tillbaka :(

Hej o hå

Det börjar gå framåt, lite lätt i alla fall. Helgen lär blir kul och insparken likaså :) Sen om det blir skidresa med underbaringarna, hum ja då, blir livet helt enkelt bara så bra :)


Idol idag var väl lika kul som det brukar vara såhär i början, dock gillar jag det inte senare, eller jo, det är väl kul att titta på då det inte finns något annat, men det är ju definitivt inget måste!


Ja  men då så, då tar vi väl itu med våra liv och börjar spela lite mer!


what to do with myself

Emiliana Torrini <3


Det är över, jag kan knappt förstå det! Det är så overkligt alltihopa, som om att jag bara drömmer. Det är en konstig känsla, jag förstår inte vad den vill få mig att känna, den bara finns där och gör ont! Men snälla sluta nu!


Ta mig bort och gör mig lycklig, för just nu är jag inte det!



Varför börjar man alltid tänka på allt hemskt när man blir ledsen? Det känns som det finns en redan inspelad film som spelas upp i mitt huvud varje gång jag blir ledsen. Pappa finns där, Wille finns där Morfar finns där, och Lina, men även andra saker som mina gamla vänner finns där, David, Karolina och känslan av att vara utanför finns där. Jag hatar denna film, men samtidigt älskar jag den, för i den finns alla jag älskar, eller har älskat en gång i tiden. Men idag vill jag inte se filmen, idag vill jag inte vara ledsen, har jag gjort fel? Jag älskar dig!



Förlåt om jag är otrevlig eller liknande, men just nu tänker jag väldigt mycket.... mest på mig själv.

Why can't the sun come out and play?

Jag gråter, för jag saknar dig redan! Min mage knyter sig som om någon slog mig om och om igen, hela tiden gör det ont. Gör det lika ont i din mage?

Tusen jävla bitar och det är mitt fel, bara mitt :(


Åhus var bäst samtidigt sämst! Det var länge sen vi hade så kul som idag, det kändes som förr, som den tiden jag har saknat så mycket och hela tiden tänker på! Fan vad jag saknar dig... redan!


Forever and ever babe, i'll be here!