So real

En vacker fjäril flög in i mitt rum idag, den satte kurs rakt mot fönstret, mot det gröna fina gräset därute. Men glaset var ivägen, den kunde inte komma ut. Jag satt och tittade på den länge tills jag tyckte så synd om den att jag öppnade fönstret och släptte ut den. Nu är den väl där ute i världen och fyser, stackarn!


Förlåt, jag säger det nu, i god tid, förlåt för att jag sårar dig! Men ibland måste det bli så, ibland måste man helt enkelt fatta svåra beslut min vän, men du är vacker, det ska du veta!

Har du någonsin funderat på om det kanske är dig det är fel på, och inte alla andra? Det är kanske du som bryr dig för mycket om saker och ting, sånt som andra inte skulle ens överväga att lägga ner tid på, utan bara låta passera och inte bry sig!


Jag gillar min favorit Fredrik, som stått ut med mig under repan denna jobbiga fredag kväll. Tacktacktack!
Och tack Anthon som stannade kvar hos mig på stationen och väntade på bussen efter att Fredrik åkt hem. Tacktacktack på dig med! :)


Och tack alla underbara i Suo, ni är så söta allihopa :)

En dag

Skolan har börjat, blä på det! Ja, usch, blä på det mesta faktiskt, just nu! Dansen var svår, kören var värre och att jag inte idrottar eller rör mig alls är nog sämst! Plus spanskan som kommer bli dunder jobbig det närmaste året. Nej usch, just nu är inte skolan det bästa! Trumpeten är inte heller så bra, jag vet inte vad jag ska göra för att få det bättre heller, det är mest tråk för tillfället!


Och ikväll borde jag duscha, men det tar emot! Dock är det väl något som måste göras och så får det ju bli... imorgonbitti kanske!


Det är knäppt! Jag orkar inte mer!

Orkester <3

Jag är kär, så är det bara, i mina gullungar från orkestern! Har haft så sjukt kul sedan vi åkte till Tyskland förra onsdagen! Jisses, umgicks konstant där nere, sen konstant här hemma! Hara bara varit ensam utan (åtminstone en av er) i en dag sedan dess, o den dagen var en annan gammal vän här! Ja sommaren 07 har nog varit bäst hitentills!


SUO <3


Trotts min stora glädje är jag rädd, rädd för mig själv och den personen jag blir när jag är med dig :(

Inte som förr

Nej, tyskarna är inte som förr, inte alla i alla fall! Dock hade jag en jätte kul liten orkesterresa men mina gullungar från orkestern :) Alla är så knasiga på ett underbart sätt!


It's a litle bit funny, this feeling inside


Så nu sitter jag här, trött som en gris, uttråkad, inga föräldrar hemma och har inget att göra! Ta mig tillbaka till tidne då mina kompisar bodde granne med mig!


En besvikelse, total besvikelse! Dock är det ganska skönt, för nu behöver jag ju inte tänka på det mer!


Jävla tysk ^^


"Lugn och fin, verum hälsofil (youghourt)"

Sommar 07

Imorgon åker jag till Tyskland, mer än så är det inte! Dock ska det bli hur kul som helst, träffa alla igen, umgås mer orkester och spela med min bror ^^ Min rumskompis detta året blir Elin, vilket nog blir hur bra som helst, och bussturen ner lär bli kul den med! Lite planer med Robin om vad vi ska hitta på för att komma i form inför festandet när vi väl har kommit fram :) Nej, detta lär bli bäst någonsin!


Bulgarien var dock också i topp för det bästa någonsin :) Men nu är Nalle i landslaget så det blir inget Tyskland med suo för honom, dock har han nog ganska kul där han är också!


Ja, gud vad det har hänt mycket denna sommaren, eller egentligen inte så mycket, pollen har kommit, jag har umgåts jätte mycket med min familj, spelat, Bulgarien, Liseberg, sett film, träffat lite vänner och badat, så det var väl en del ändå :)