nähä, inte idag heller.

Nej jag ska inte skriva, det blir bara dåligt, jag är inte mig själv idag....



Jag saknar min mamma!


Skrev dock på bussen, men det blev väldigt sorgligt... Jag orkar helt enkelt inte, försöker fördriva tiden, tiden som går så sakta, precis som att den står still. Det är så mycket jag vill göra, men nej, jag sitter bara här hemma och gör ingenting. Men jag tänker på er, dagarna i ända!


Idag kunde jag inte hindra dem, de bara kom, förlåt mig!

Och vi bara tackar de fina människorna

Jo tacka bäst som tackar sist, right? Jag säger i alla fall mitt tack nu, TACK! Det känns skönt att bli av med det, nu behöver jag inte tacka så mycket hädanefter, för detta tack är till alla som gjort något bra som gynnar folk.


Imorgon har jag prov, 2 stycken, det är sorligt, men sen är det återigen helg! Oh i love them! Förra helgen var intressant, herre jistanes, det var länge sen jag besökte sjöbo, man saknar det man hade! Malmö var väl inte det roligaste jag varit med om, men jag har i alla fall träffat "SuperduperSofie" (tror jag, om jag inte missuppfattade alltihop) och det är väl en merit att skriva upp? eller nej? Äsch, hon var väl ändå inget, mest stel och ja, stel från topp till tå.


I'm giving you my private number, i hope that you call me...


Imorgon ska kameran med, jag ska fotografera min värld, ge det en chans, försöka att finna ögonblicken... Det är i alla fall bra att försöka..

Men inte imorgon, fredag :)

Nu bara skriver jag massa småfraser, dock är det ganska trevlig, behöver inte tänka på att det ska hänga ihopa, utan bara skriver det som dyker upp just för stunden, en skön känsla, en härlig upplevelse eller vad som helst.


Har kommit fram till att det är inte som jag trodde det skulle vara, men jag tackar ändå, det är fint! Och imorgon ska jag träna med Niklas, vilket får mig att känna mig jätte nyttig, aldrig mer ska jag äta onödigt godis, bara då det behövs! Har också fått en ny tid hos frissan, äntligt! Livet är mycket bättre med fint väder!


tack än en gång :)

Do you see?

Jag har fattat ett avgörande beslut efter att ha läst vadins blogg, aldrig ska jag bli beroende av kaffe! Det verkar vara så mysigt att sitta tillsammans och njuta av en härligt varm kopp kaffe, men nej, jag ska verkligen inte ge vika, jag ska stå emot och aldrig dricka en droppa kaffe, bortsett från den droppen min bror tvingade i mig, men det gälls inte för den koppen drack jag under tvång :P


Så nu är Turiket bort igen, sorligt! Men det var i alla fall helt underbart, jag älskar värme! Dock gillar jag inte att sola, men bada. Inte för att det blev så mycket bad, vattnet var ganska kallt! Men det var i alla fall bäst på länge! Bilder finns på bilddagboken, sordin...



nej nu ska jag äta, sen iväg och spela :) hihi!