Tack

Ja, för jag har ju inte gjort så mycket....



Du är i alla fall söt!

Ingen koncentration

Jag kan inte koncentrera mig, jag kan inte skriva mitt skit arbete i svenska, jag kan inte räkna matte, jag kan inte spela ordentligt, det är mög! Snälla koncentration kom och sätt dig bredvid mig så jag blir klar med lite saker!



Jag saknar dig mer än jag borde, men jag vill inte såra dig igen!



Dessutom vill jag inte bli som förr igen, jag var så elak mot de jag älskade mest.

Tack!

Det blev verkligen jätte bra, tack för alla fina presenter! :) Är lite besviken på snapsvisorna dock, men man ska ju inte klaga, för att det andra är ju ändå viktigast!



Det känns ändå lite i magen, men att se dig lycklig igen är ändå en underbar känsla, lycka till kära du!
Jag kommer alltid att älska dig lite!


Nu ska jag ta mitt förnuft till fånga och inte lulla runder längre, jag ska koncentrera mig på trumpeten och skolan, min vänner och ja, inte mycket mer! Familjen såklart, men det är ju en självklarhet! :)



Trotts alla mina fel och brister hoppas jag du kommer ihåg mig som den jag var, och snälla du, sluta inte tänka på mig!

Tomorrow!

Oh gud, allt kommer att vara ett ända virrvarr av folk, presenter, alkohol, mat och prat! Jag älskar fester! Men denna festen kommer jag nog älska mest, om det blir så bra som jag vill!



Ni är mina änglar, i vått och tort!
Det är nästan så att jag älskar er!


Mamma har kommit hem, som jag har saknat henne <3
Lämna mig inte hemma i två veckor igen, inte förens jag
flyttat hemifrån och lämnar dig hemma, då det är skillnad! :)



Jag vill ha den bästa festen någonsin!

No day but today

I bilen hem från Förkläddgud sjöng vi Rent, även jag. Konserten blev väl inte så bra, vi hade kunnnat göra den så mycket bättre, men man ska inte fälla tårar för spilld mjölk, right?


Jag saknar de dagarna då det inte bara flöt, utan man hann tänka, sitta i gräset och kolla på himlen och vara lycklig. Men dessa tider kommer väl tillbaka, när skolan är slut, men då är inte du där, då får jag sitta ensam, eller men någon annan, dock kan det väl inte bli som förr. Jag får helt enkelt acceptera och gå vidare, förlåt mig i alla fall!



Jag vill åka till Spanien och plugga där ett år!


Om du är som jag vill

Jag är ensam, det är mörkt och min rädsla börjar ta form igen, men snart kommer Frida! :)


Som i en dröm, virrigt, sött och smak av choklad! Vill du göra om det?


Det är stort och tomt i huset, jag saknar mamma så det nästan gör ont i hjärtat, men hon kommer hem och kort därefter är det fest!


Jag har inget projektarbete, en bister sanning, och jag kan inte göra något åt det. Måste komma på något kul som inte är alldeles för svårt och som tar lite tid. Något förslag mottages gärna!

18

Nu är jag myndig, har varit det i 2 timmar och 37 min, grattis till mig :)

Yes indeed, nu är jag stor, ta hand om mig själv, skriva under lappar själv och vara ansvarsfull! Vi får väl se, men mycket större känner jag mig dock inte! Men men, det kommer väl! :)


.

Jag saknar dig!